Azharee Wahid: The Life of An Entrepreneur
Menziarahi #kubur arwah Mama-ku yang tersayang, kadang-kadang bisa menjadi pengubat rinduku padanya… 

Semoga rohnya sentiasa dicucuri rahmat dan ditempatkan di kalangan orang-orang yang beriman dan solihin. Amin. #ILoveYou Mama and will always be… πŸ˜―πŸ˜”

#Aidilfitri2014 #Aidilfitri1435 #hariraya #ziarahkubur #Mama (at Tanah Perkuburan Islam Selayang Baru)

Menziarahi #kubur arwah Mama-ku yang tersayang, kadang-kadang bisa menjadi pengubat rinduku padanya…

Semoga rohnya sentiasa dicucuri rahmat dan ditempatkan di kalangan orang-orang yang beriman dan solihin. Amin. #ILoveYou Mama and will always be… πŸ˜―πŸ˜”

#Aidilfitri2014 #Aidilfitri1435 #hariraya #ziarahkubur #Mama (at Tanah Perkuburan Islam Selayang Baru)

Orang lain sibuk tambah koleksi #bajumelayu, aku pulak sibuk tambah koleksi #Blazer raya ni. Semoga impian menjadi lebih #Stylo tercapai raya nih.. hehe.. β˜ΊπŸ˜ŠπŸ˜€πŸ˜πŸ˜ƒπŸ˜„πŸ˜†πŸ˜‰πŸ˜Ž

#suit #mensuit #meninsuit #jacket #Aidilfitri2014 #shoppingraya #hariraya  (at My Home Sweet Home…..)

Orang lain sibuk tambah koleksi #bajumelayu, aku pulak sibuk tambah koleksi #Blazer raya ni. Semoga impian menjadi lebih #Stylo tercapai raya nih.. hehe.. β˜ΊπŸ˜ŠπŸ˜€πŸ˜πŸ˜ƒπŸ˜„πŸ˜†πŸ˜‰πŸ˜Ž

#suit #mensuit #meninsuit #jacket #Aidilfitri2014 #shoppingraya #hariraya (at My Home Sweet Home…..)

Alhamdulillah setakat ni, ni lah #sahur aku yang paling heavy. .hehe.. koramg tau ni apa? Cer teka…

#Ramadhan #Ramadhan1435 #puasa2014 #puasa  (at My Home Sweet Home…..)

Alhamdulillah setakat ni, ni lah #sahur aku yang paling heavy. .hehe.. koramg tau ni apa? Cer teka…

#Ramadhan #Ramadhan1435 #puasa2014 #puasa (at My Home Sweet Home…..)

KL yang tengah traffic jammed raya! Haha.. #Aidilfitri2014 #shoppingraya #hariraya (at KL SOGO)

KL yang tengah traffic jammed raya! Haha.. #Aidilfitri2014 #shoppingraya #hariraya (at KL SOGO)

4 tahun sekali,  apa salahnya layan #Selfie sambil layan final #worldcup … no worries #Germany4WorldCupChampion  sure confirm malam ni lah! Korang lak kat mana? Hahaha.. 

#InstaSize #worldcup2014 #olabola #finalworldcup #germany #sahur #puasa2014 #puasa #Ramadhan #Ramadhan1435  (at Dataran Merdeka)

4 tahun sekali, apa salahnya layan #Selfie sambil layan final #worldcup … no worries #Germany4WorldCupChampion sure confirm malam ni lah! Korang lak kat mana? Hahaha..

#InstaSize #worldcup2014 #olabola #finalworldcup #germany #sahur #puasa2014 #puasa #Ramadhan #Ramadhan1435 (at Dataran Merdeka)

Ini namanya #Selfie sebelum #subuh… hehe.. selamat ber #imsak dan solat subuh semuanya. . 

#puasa2014 #Ramadhan1435 #Ramadhan #Masjid #sahur #serban #jubah (at Jln PJS 8/9)

Ini namanya #Selfie sebelum #subuh… hehe.. selamat ber #imsak dan solat subuh semuanya. .

#puasa2014 #Ramadhan1435 #Ramadhan #Masjid #sahur #serban #jubah (at Jln PJS 8/9)

Sesi pre #sahur dengan Protégé #UsahawanMikro mikro saya, seronok gak lepak-lepak tapi penuh dengan #discussion yang bermanfaat! Terima kasih kerana jemput saya.. 

#AzhareeLIVE #azhareewahid #Inspireneur #syukur365 #AkademiUsahawanMikro #Ramadhan #Ramadhan1435 #puasa2014 #InstaSize (at Laman Seri Seksyen 13 Shah Alam)

Sesi pre #sahur dengan ProtΓ©gΓ© #UsahawanMikro mikro saya, seronok gak lepak-lepak tapi penuh dengan #discussion yang bermanfaat! Terima kasih kerana jemput saya..

#AzhareeLIVE #azhareewahid #Inspireneur #syukur365 #AkademiUsahawanMikro #Ramadhan #Ramadhan1435 #puasa2014 #InstaSize (at Laman Seri Seksyen 13 Shah Alam)

Dugaan hari ke2 di #Ramadhan1435 .. dapat kawan baru #ubat #demam mam dan #batuk berkahak.. huhu… #selesema pun datang berkunjung juga.. huhu πŸ˜‚

#klinik #clinic #medical #flu #fever (at Klinik 1malaysia Pjs6)

Dugaan hari ke2 di #Ramadhan1435 .. dapat kawan baru #ubat #demam mam dan #batuk berkahak.. huhu… #selesema pun datang berkunjung juga.. huhu πŸ˜‚

#klinik #clinic #medical #flu #fever (at Klinik 1malaysia Pjs6)

Walau ber#tongkat, niat nak membantu #WarungBonda tetap ku teruskan. . Mai singgah, mai singgah!! Jom pekena #Rendang Itam Bota Special dengan #PulutKuning #SambalPetai! Mai mai.. kat Masjid Al-Husna opposite #SunwayPiramid. Mai mai.. hehe.. jumpa di sini yo!

#puasa2014 #Ramadhan1435 #Ramadhan #Masjid #sunway #BazaarRamadhan #Bazaar #bukapuasa (at Masjid Al-Husna Bandar Sunway)

Walau ber#tongkat, niat nak membantu #WarungBonda tetap ku teruskan. . Mai singgah, mai singgah!! Jom pekena #Rendang Itam Bota Special dengan #PulutKuning #SambalPetai! Mai mai.. kat Masjid Al-Husna opposite #SunwayPiramid. Mai mai.. hehe.. jumpa di sini yo!

#puasa2014 #Ramadhan1435 #Ramadhan #Masjid #sunway #BazaarRamadhan #Bazaar #bukapuasa (at Masjid Al-Husna Bandar Sunway)

Ok, esok nak #puasa, hari ni aku start #demam. Alhamdulillah. Allah bagi peluang carry foward “cuci dosa” ni.. 

Salaam #Ramadhan Al-Mubarak semua. Semoga ibadah kita tahun ini adalah yang terbaik dan kita semua dipanjangkan umur bertemu Ramadhan akan datang… Amin.. 

#puasa2014 #Ramadhan1435 (at Atas Katil, di Dalam Kamarku..)

Ok, esok nak #puasa, hari ni aku start #demam. Alhamdulillah. Allah bagi peluang carry foward “cuci dosa” ni..

Salaam #Ramadhan Al-Mubarak semua. Semoga ibadah kita tahun ini adalah yang terbaik dan kita semua dipanjangkan umur bertemu Ramadhan akan datang… Amin..

#puasa2014 #Ramadhan1435 (at Atas Katil, di Dalam Kamarku..)