Azharee Wahid: The Life of An Entrepreneur
Hidup mesti rasa #comel! Selamat mencomelkan diri sepanjang minggu semua! =)

#balloons #party #smile #happy #ceria  (at Bandar Sunway)

Hidup mesti rasa #comel! Selamat mencomelkan diri sepanjang minggu semua! =)

#balloons #party #smile #happy #ceria (at Bandar Sunway)

Attending #Brand #Success #Workshop; how to personally brand ourself locally and internationally. I’ll be in a new brand later! Watch up guys! Hehe..

#Inspireneur #AzhareeLIVE #azhareewahid #PlanYourBiz  (at Menara 1MK, Mont Kiara)

Attending #Brand #Success #Workshop; how to personally brand ourself locally and internationally. I’ll be in a new brand later! Watch up guys! Hehe..

#Inspireneur #AzhareeLIVE #azhareewahid #PlanYourBiz (at Menara 1MK, Mont Kiara)

Terserempak dan #Selfie dengan Tun #DrMahathir tadi is just lifetime #epic moment for me! He is so so cool! 

Next target is DS #NajibRazak, DS #AnwarIbrahim, dan President #BarackObama! Hehe.. jangan jelez okay… =)

#TunMahathir #PrimeMinister #Malaysia #MasjidNegara #OhMyMalaysia (at Masjid Negara Kuala Lumpur)

Terserempak dan #Selfie dengan Tun #DrMahathir tadi is just lifetime #epic moment for me! He is so so cool!

Next target is DS #NajibRazak, DS #AnwarIbrahim, dan President #BarackObama! Hehe.. jangan jelez okay… =)

#TunMahathir #PrimeMinister #Malaysia #MasjidNegara #OhMyMalaysia (at Masjid Negara Kuala Lumpur)

Why no one wants to park beside my maid’s car? :p

#bluesky #Ferrari #dreamcar #supercars #car #luxury #lifestyle

Why no one wants to park beside my maid’s car? :p

#bluesky #Ferrari #dreamcar #supercars #car #luxury #lifestyle

#selfie with #FatherAndSon morning #RotiCanai bonding. Antara anak dan papanya, sama je #handsome nya kannnnnnn? Hehehe

#Family #bestmoments #breakfast #sarapan (at Kedai Makan Kak Enon)

#selfie with #FatherAndSon morning #RotiCanai bonding. Antara anak dan papanya, sama je #handsome nya kannnnnnn? Hehehe

#Family #bestmoments #breakfast #sarapan (at Kedai Makan Kak Enon)

Sihat dari aspek #Islam yang penting adalah sihat dari aspek agama dan sihat dari aspek jasad, sihat dari aspek #ilmu dan keberkatan rezeki. ~ #Ustaz Amir, mantan #Imam #Masjid Al-Husna Bandar #Sunway

#kuliyah #ceramah #Karnival
 (at Masjid Al-Husna)

Sihat dari aspek #Islam yang penting adalah sihat dari aspek agama dan sihat dari aspek jasad, sihat dari aspek #ilmu dan keberkatan rezeki. ~ #Ustaz Amir, mantan #Imam #Masjid Al-Husna Bandar #Sunway

#kuliyah #ceramah #Karnival
(at Masjid Al-Husna)

Alhamdulillah selesai tugas saya selaku Pengerusi Majlis a.k.a. #DJ untuk #Karnival Mesra & Cinta #Masjid Al-Husna Bandar #Sunway. Satu pengalaman yang amat istimewa! Jom geng, serbu karnival ni jom! =) 

#MC #Deejay #Carnival #Islam #Mosque (at Masjid Al-Husna)

Alhamdulillah selesai tugas saya selaku Pengerusi Majlis a.k.a. #DJ untuk #Karnival Mesra & Cinta #Masjid Al-Husna Bandar #Sunway. Satu pengalaman yang amat istimewa! Jom geng, serbu karnival ni jom! =)

#MC #Deejay #Carnival #Islam #Mosque (at Masjid Al-Husna)

Bergambar kenangan bersama peserta #Bengkel #UsahawanMikro #MimbarSelangor @ #PlanYourBiz saya paling muda dalam sejarah; umur baru 2 minggu hehe. Comel #baby ni kan? Confirm jadi #jutawan lagi 40 tahun! :D

#seminar #azhareewahid #AskAzharee #AzhareeLIVE #Inspireneur #syukur365  (at MiMBAR Selangor)

Bergambar kenangan bersama peserta #Bengkel #UsahawanMikro #MimbarSelangor @ #PlanYourBiz saya paling muda dalam sejarah; umur baru 2 minggu hehe. Comel #baby ni kan? Confirm jadi #jutawan lagi 40 tahun! :D

#seminar #azhareewahid #AskAzharee #AzhareeLIVE #Inspireneur #syukur365 (at MiMBAR Selangor)

#selfie pagi-pagi buta untuk #greenscreen sebelum ke #kongresmuda! Sama tak colour #necktie aku dengan background? Cam sama jer.. haha  =)

Salam Syuruk semua!

#gentleman #mensuit #tie #fashion #suit  (at Pangsapuri Kayangan (Apartment))

#selfie pagi-pagi buta untuk #greenscreen sebelum ke #kongresmuda! Sama tak colour #necktie aku dengan background? Cam sama jer.. haha =)

Salam Syuruk semua!

#gentleman #mensuit #tie #fashion #suit (at Pangsapuri Kayangan (Apartment))

My Testimonial Video for #BMC1Met #1Met. Please come and join us, it’s awesome! =)

#AzhareeWahid #AskAzharee #Inspireneur #PlanYourBiz