Azharee Wahid: The Life of An Entrepreneur
Bila #beraya ni, bab pegang #baby lah paling aku suka! Amacam? Ada kan ciri-ciri #bapamithali? 

Tahun depan anak sendiri pulak.. hehe… 

Picture: Me & my new born niece… Welcome to the world sayang uncle.. =)

#babies #cuteness  #InstaSize #Aidilfitri2014 #Aidilfitri1435 #hariraya #syawal #harirayaaidilfitri  (at Senawang N9)

Bila #beraya ni, bab pegang #baby lah paling aku suka! Amacam? Ada kan ciri-ciri #bapamithali?

Tahun depan anak sendiri pulak.. hehe…

Picture: Me & my new born niece… Welcome to the world sayang uncle.. =)

#babies #cuteness #InstaSize #Aidilfitri2014 #Aidilfitri1435 #hariraya #syawal #harirayaaidilfitri (at Senawang N9)

#Selfie dengan adindaku yang poyo! Otw balik ke Seri Menanti N9, #balikkampung Wohoo! Ni first time #driving outstation lepas operation hari tu.. semoga semuanya selamat.. Amin.. safe journey uolz!!

#Aidilfitri2014 #Aidilfitri1435 #hariraya #syawal #harirayaaidilfitri  (at PJS 8 Bandar Sunway)

#Selfie dengan adindaku yang poyo! Otw balik ke Seri Menanti N9, #balikkampung Wohoo! Ni first time #driving outstation lepas operation hari tu.. semoga semuanya selamat.. Amin.. safe journey uolz!!

#Aidilfitri2014 #Aidilfitri1435 #hariraya #syawal #harirayaaidilfitri (at PJS 8 Bandar Sunway)

Menziarahi #kubur arwah Mama-ku yang tersayang, kadang-kadang bisa menjadi pengubat rinduku padanya… 

Semoga rohnya sentiasa dicucuri rahmat dan ditempatkan di kalangan orang-orang yang beriman dan solihin. Amin. #ILoveYou Mama and will always be… πŸ˜―πŸ˜”

#Aidilfitri2014 #Aidilfitri1435 #hariraya #ziarahkubur #Mama (at Tanah Perkuburan Islam Selayang Baru)

Menziarahi #kubur arwah Mama-ku yang tersayang, kadang-kadang bisa menjadi pengubat rinduku padanya…

Semoga rohnya sentiasa dicucuri rahmat dan ditempatkan di kalangan orang-orang yang beriman dan solihin. Amin. #ILoveYou Mama and will always be… πŸ˜―πŸ˜”

#Aidilfitri2014 #Aidilfitri1435 #hariraya #ziarahkubur #Mama (at Tanah Perkuburan Islam Selayang Baru)

Orang lain sibuk tambah koleksi #bajumelayu, aku pulak sibuk tambah koleksi #Blazer raya ni. Semoga impian menjadi lebih #Stylo tercapai raya nih.. hehe.. β˜ΊπŸ˜ŠπŸ˜€πŸ˜πŸ˜ƒπŸ˜„πŸ˜†πŸ˜‰πŸ˜Ž

#suit #mensuit #meninsuit #jacket #Aidilfitri2014 #shoppingraya #hariraya  (at My Home Sweet Home…..)

Orang lain sibuk tambah koleksi #bajumelayu, aku pulak sibuk tambah koleksi #Blazer raya ni. Semoga impian menjadi lebih #Stylo tercapai raya nih.. hehe.. β˜ΊπŸ˜ŠπŸ˜€πŸ˜πŸ˜ƒπŸ˜„πŸ˜†πŸ˜‰πŸ˜Ž

#suit #mensuit #meninsuit #jacket #Aidilfitri2014 #shoppingraya #hariraya (at My Home Sweet Home…..)

Alhamdulillah setakat ni, ni lah #sahur aku yang paling heavy. .hehe.. koramg tau ni apa? Cer teka…

#Ramadhan #Ramadhan1435 #puasa2014 #puasa  (at My Home Sweet Home…..)

Alhamdulillah setakat ni, ni lah #sahur aku yang paling heavy. .hehe.. koramg tau ni apa? Cer teka…

#Ramadhan #Ramadhan1435 #puasa2014 #puasa (at My Home Sweet Home…..)

KL yang tengah traffic jammed raya! Haha.. #Aidilfitri2014 #shoppingraya #hariraya (at KL SOGO)

KL yang tengah traffic jammed raya! Haha.. #Aidilfitri2014 #shoppingraya #hariraya (at KL SOGO)

4 tahun sekali,  apa salahnya layan #Selfie sambil layan final #worldcup … no worries #Germany4WorldCupChampion  sure confirm malam ni lah! Korang lak kat mana? Hahaha.. 

#InstaSize #worldcup2014 #olabola #finalworldcup #germany #sahur #puasa2014 #puasa #Ramadhan #Ramadhan1435  (at Dataran Merdeka)

4 tahun sekali, apa salahnya layan #Selfie sambil layan final #worldcup … no worries #Germany4WorldCupChampion sure confirm malam ni lah! Korang lak kat mana? Hahaha..

#InstaSize #worldcup2014 #olabola #finalworldcup #germany #sahur #puasa2014 #puasa #Ramadhan #Ramadhan1435 (at Dataran Merdeka)

Ini namanya #Selfie sebelum #subuh… hehe.. selamat ber #imsak dan solat subuh semuanya. . 

#puasa2014 #Ramadhan1435 #Ramadhan #Masjid #sahur #serban #jubah (at Jln PJS 8/9)

Ini namanya #Selfie sebelum #subuh… hehe.. selamat ber #imsak dan solat subuh semuanya. .

#puasa2014 #Ramadhan1435 #Ramadhan #Masjid #sahur #serban #jubah (at Jln PJS 8/9)

Sesi pre #sahur dengan Protégé #UsahawanMikro mikro saya, seronok gak lepak-lepak tapi penuh dengan #discussion yang bermanfaat! Terima kasih kerana jemput saya.. 

#AzhareeLIVE #azhareewahid #Inspireneur #syukur365 #AkademiUsahawanMikro #Ramadhan #Ramadhan1435 #puasa2014 #InstaSize (at Laman Seri Seksyen 13 Shah Alam)

Sesi pre #sahur dengan ProtΓ©gΓ© #UsahawanMikro mikro saya, seronok gak lepak-lepak tapi penuh dengan #discussion yang bermanfaat! Terima kasih kerana jemput saya..

#AzhareeLIVE #azhareewahid #Inspireneur #syukur365 #AkademiUsahawanMikro #Ramadhan #Ramadhan1435 #puasa2014 #InstaSize (at Laman Seri Seksyen 13 Shah Alam)

Dugaan hari ke2 di #Ramadhan1435 .. dapat kawan baru #ubat #demam mam dan #batuk berkahak.. huhu… #selesema pun datang berkunjung juga.. huhu πŸ˜‚

#klinik #clinic #medical #flu #fever (at Klinik 1malaysia Pjs6)

Dugaan hari ke2 di #Ramadhan1435 .. dapat kawan baru #ubat #demam mam dan #batuk berkahak.. huhu… #selesema pun datang berkunjung juga.. huhu πŸ˜‚

#klinik #clinic #medical #flu #fever (at Klinik 1malaysia Pjs6)